Administratie

Bij PAx geloven wij in een automatische en efficiënte verwerking van de administratie. Zo heb jij altijd inzicht in de laatste cijfers.

Hoe ziet jouw administratie via PAx eruit?

Jij krijgt een online portal en app voor up-to-date inzicht in jouw administratie en wij doen de rest! Via de app scan jij je bonnetjes in of upload je facturen. Indien gewenst kunnen de facturen via de portal betaald worden. Waar mogelijk koppelen wij de administratie aan andere pakketten, zoals kassasystemen voor de omzet of ons HR-pakket voor de verloning.

Eens per kwartaal zetten wij de Btw-aangifte voor je klaar welke middels de portal goedgekeurd kan worden.

Salarisadministratie

Via PAx is de salarisadministratie makkelijk en eenvoudig geregeld! Online kunnen alle gegevens voor de verloning ingevoerd en bekeken worden. Salaris, verlof, verzuim en declaraties op één plek. Verloning is verder een fluitje van een cent is. Met één druk op de knop betaal je jouw personeel en draag je de loonheffingen af.

Pax gaat een stapje verder…

De administratie is voor ons de basis voor onze samenwerking. Vanuit deze basis staan we je, onder andere door ons uitgebreide partnernetwerk, bij voor de oplossing van al jouw uitdagingen.

Administratie

PAx verzorgt jouw adminstatie, op elk moment beschikbaar en continue up-to-date.

Accountancy

De jaarrekening is het sluitstuk van jouw administratie, bij ons in goede handen!

Advies

Als ondernemer heb je veel uitdagingen, in samenwerking met onze partners kunnen wij op elk vlak adviseren.