Belasting aangiften

Wij doen jouw aangiften

Wij doen jouw aangifte inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting (vennootschapsbelasting). Bij een aangifte hoort een adviesgesprek met één van ons. Wij vinden het belangrijk dat jij zowel als persoon als ondernemer zoveel mogelijk uit de cijfers haalt.

Wij vinden het van uiterst belang dat jij als ondernemer zoveel mogelijk uit je onderneming haalt. Natuurlijk moet je je brood ermee kunnen verdienen, maar wij vinden het ook belangrijk dat je er plezier uithaalt en wellicht wat overhoudt om in je hobby’s te stoppen. Of denk eens aan je pensioen. Hierdoor kijken wij vanuit verschillende perspectieven naar jouw financiën. Door jouw cijfers dagelijks onder de loep te nemen kunnen kleine optimalisaties een grote impact hebben op jouw dagelijks leven.

Wij verzorgen de volgende belastingaangiften:

 • Inkomstenbelasting:
  de jaarlijkse inkomstenbelasting aangifte die vereist is vanuit de Belastingdienst om aan te geven hoeveel jij hebt verdiend. Hierin kunnen wij het verschil maken door er voor te zorgen dat je zo min mogelijk belasting hoeft te betalen.
 • Voorlopige inkomstenbelasting:
  voornamelijk voor zakelijke IB aangifte, zoals voor een eenmanszaak en een VOF, kan het handig zijn om een voorlopige IB aangifte in te dienen zodat je eigenlijk alvast een voorschot betaalt op je definitieve IB aangifte.
 • Vennootschapsbelasting:
  in het geval dat jouw onderneming een BV is, dan verzorgen wij standaard de VPB aangifte aan de hand van de jaarrekening, mits deze is uitbesteed bij ons. Indien gewenst dan kan deze aangifte als losse dienst verzorgd worden.

Jaarrekening

Jaarlijks meetmoment
Als eigenaar van een BV zal de jaarrekening je niet onbekend in de oren klinken. De jaarrekening is hét financiële verslag van een onderneming die aantoont hoe het bedrijf heeft gepresteerd. Dit rapport wordt gebruikt voor verslaggeving richting externe zoals een bank of investeerder. Dit meetmoment is belangrijk en daarom willen wij ervoor zorgen dat het meeste uit dit rapport wordt behaald. Zo gaan wij samen met de klant grondig door de cijfers om ervoor te zorgen dat het rapport zo goed mogelijk de werkelijkheid representeert.

Adviesgesprek
Standaard volgt bij ons een adviesgesprek met een accountant om de jaarrekening gezamenlijk door te nemen. Zo kunnen er verschillende fiscale optimalisaties zijn, maar ook verbeterpunten voor jouw bedrijf. Bijvoorbeeld in marges, risico’s in liquide middelen of juist kansen om te investeren en te groeien.

Vrijblijvend advies

Vul het onderstaande formulier in

  Financiele administratie

  Accountancy

  Advies

  Salaris-administratie

  Rapportages