Financiële administratie

Zorgeloze financiële administratie

De financiële administratie is de basis van de financiën van jouw bedrijf. Het is daarom belangrijk dat dit op orde is. Wij nemen dit geheel voor jou uit handen. Door gebruik te maken van software en slimme processen, kunnen wij ervoor zorgen dat de administratie grotendeels automatisch verwerkt wordt. Zo heb jij hier zo min mogelijk werk aan en kun je je focussen op waar jij goed in bent.

Continu inzicht

Je hebt continu inzicht in jouw cijfers. Via het online portal en app zorgen wij voor inzicht in jouw financiële administratie. Hierdoor weet je op elk moment hoe je ervoor staat en kan je op basis van financiële feiten de juiste beslissingen maken voor jouw bedrijf. Wij zorgen ervoor dat je keuzes kunt maken op data in plaats van onderbuikgevoelens.

Jouw financiële administratie in drie componenten.

 • Exact software:
  wij maken jouw app en online portaal in Exact Online aan. Hierin staan diverse rapportages, krijg je inzicht in openstaande verkoop- en inkoopfacturen, kan je de BTW aangifte inzien, online betalingen uitvoeren en veel meer. Wij leggen je alles uit.
 • Proactieve houding:
  je kan van ons proactief berichten verwachten met bijzonderheden en aandachtspunten over de financiële administratie. Bijvoorbeeld over missende facturen, irreguliere facturen, banktransacties enzovoorts. Wij denken voor jou na en brengen je op de hoogte.
 • Automatisering:
  wij zorgen voor een bank koppeling tussen Exact en jouw bankrekening zodat bankmutaties automatisch binnenkomen. Ook maken wij aanvullende koppelingen zodat jouw administratie zoveel als mogelijk geautomatiseerd wordt.

Vrijblijvend advies

Vul het onderstaande formulier in

  Financiele administratie

  Accountancy

  Advies

  Salaris-administratie

  Rapportages