Salarisadministratie

Ondersteuning en digitaal gemak

Salarisadministratie gaat over veel meer dan het op tijd uitbetalen van je werknemers. Wij zorgen ervoor dat de verloning op tijd is en klopt. Wij zetten de salarisstroken van jouw medewerkers klaar in onze online omgeving. Vragen van werkgever of werknemer beantwoorden wij. Daarnaast bieden wij technische ondersteuning aan, mocht het nodig zijn. 

Zelf onder controle houden

Wij zorgen ervoor dat jij als werkgever eigen controle hebt over de verloning van jouw personeel. Dit faciliteren wij middels de portal van Employes waarin het mogelijk is om contracten van medewerkers op te voeren, gewerkte uren van medewerkers te verwerken en inzicht te krijgen in diverse documenten. Wij zorgen voor de inrichting van de salarisadministratie zodat jij daar geen omkijken naar hebt. Zonder dat je het gevoel hebt controle of inzicht te verliezen. 

De salarisadministratie beslaat het volgende:

 • Beheer:
  Employes maakt het mogelijk om de volledige salarisadministratie zelf te beheren via hun gebruiksvriendelijke software.
 • Documenten:
  zowel de werkgever als de werknemers kunnen bij diverse stukken van de verloning. Zo kunnen werknemers bij de salarisstroken en jaaropgave én kan de werkgever betaaloverzichten en betaalbatches raadplegen.
 • Advies:
  optioneel is het mogelijk om advies in te winnen inzake (complexere) salaris administratieve zaken.

Vrijblijvend advies

Vul het onderstaande formulier in

  Financiele administratie

  Accountancy

  Advies

  Salaris-administratie

  Rapportages