Modern administratiekantoor

Wij zijn een modern administratiekantoor. Je eigen team van 2 enthousiaste boekhouders die jouw financiën weer leuk en overzichtelijk maken. No-nonsense, compleet digitaal en met jarenlange ervaring. Het allerbelangrijkste: wij geven jou je financiële rust terug.

pax-foto-4

Wie zijn wij?

PAx Finance is ontstaan vanuit een passie voor het zien groeien van bedrijven vanuit financiële ondersteuning. Jelle en Selim hebben elkaar leren kennen op de basisschool en zijn samen dit avontuur begonnen. Wij hebben als afdelingshoofd beiden ervaring met het aansturen van een team boekhouders. In 2020 besloten we het roer om te gooien en zijn we gestart met een eigen boekhoudkantoor. Wij staan naast de ondernemer om tezamen het meeste uit het bedrijf te halen. Samen met de klant bespreken we kansen en besteden we veel aandacht aan persoonlijke benadering. Naast jarenlange ervaring in finance, zijn wij bedrijfskundig onderlegd. Wij hebben verschillende klanten geholpen en spreken daarom de taal van de ondernemer.

Ontmoet jouw boekhouders

Jelle Vriend

Opgegroeid in een ondernemersfamilie was een eigen onderneming starten voor Jelle altijd een droom. Jelle speelt een aardig potje tennis en neemt regelmatig deel aan een hardloopwedstrijd. Daarnaast is Jelle geïnteresseerd in beleggen en reizen. Jelle kijkt verder dan cijfers alleen en legt graag nadruk op de bedrijfskundige kant van een onderneming.

+31(0) 6 225 912 20
jelle@paxfinance.nl

Selim Faroque

Analytisch, ambitieus en authentiek. Selim houdt van koken en is een echt familiemens. Daarnaast sport hij graag en wil hij zoveel mogelijk van de wereld zien. Hij vindt het geweldig om samen met het bedrijf impact te maken voor ondernemers. Hij zet graag zijn analytische vaardigheden in en denkt het liefst op strategisch niveau mee.

+31(0) 6 313 561 33
selim@paxfinance.nl

Waarom PAx

Als ondernemer wil je jouw onderneming zien groeien. Als boekhoudkantoor hebben wij precies dat doel. Via onze ondersteuning en advies helpen we je de volgende stap te zetten. Samen kijken wij waar jij kunt besparen en geven we advies voor de lange termijn. Wij zijn een modern boekhoudkantoor en spreken de taal van de ondernemer. Zonder wollig taalgebruik en met jarenlange ervaring helpen we je verder. We zijn toegewijd en flexibel, deskundig en sociaal onderlegd. We weten daardoor precies wat jij als ondernemer nodig hebt.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Wij zorgen ervoor dat jouw administratie volledig gedigitaliseerd, geautomatiseerd en up-to-date is. Dat is voor ons de basis.

Elke klant ontvangt een app én een online portal van Exact Online voor continu inzicht in de omzet en kosten. Via de app scan je eenvoudig bonnetjes of facturen in en in de portal creëer je eenvoudig je facturen.

Wij nemen uitvoerig de cijfers door. Zo kijken we naar marges, verloop in resultaten en andere belangrijke financiële kengetallen. Hiervan brengen we je op de hoogte zodat je kansen benut en je je als ondernemer alleen hoeft te focussen op je bedrijfsvoering.

pax-foto-4

Vrijblijvend adviesgesprek

Benieuwd hoe we jouw onderneming kunnen ondersteunen? Wij gaan graag een vrijblijvend, digitaal adviesgesprek aan. Hierin geven we je advies op je financiën.